KERETA BARU PAK INCHE

 Assalamualaikum...


PAPAKU pulang dari kerja
Papaku belikan kereta
Kereta kecil warna merah
Boleh ku bawa ke sekolah

Pon pon pon pon pon pon pon pon ponnn
Kereta kecilku berbunyi
Marilah adik mari naik
Kita pergi ke rumah nenek
πŸ˜†πŸ˜†πŸ˜†


Hari ketiga dapat kereta, hantar pasang film penghalang cahaya pada semua bahagian cermin lepas balik dari Walimatulurus Yana dan Kidir. Buat di tempat yang sama juga pasang tinted rush dan bezza sebelum ni. Hurmmm.. tengok macam kereta orang muda padahal dah tua bangka😜 Nak beli kereta besar, dengan apo nak membayo?Ini sahajalah yang sesuai dengan keadaan ekonomoney ekonomi sekarang ini, syukur Alhamdulillah ❤️

Taklah penat lagi Pak Inche mengayuh dalam jemmmm.

Post a Comment

8 Comments

  1. Wahhhhhhh! Tahniahhhhh! Cantikkk! Ini pun dah okay, beli ikut keperluan dan kemampuan..Gituhhh...Kan!

    ReplyDelete
  2. Warna dia cantik giler la..SA tengah Aimed Ativa ni..tgh survey2....doakan ye....semoga KWSP bleh keluar lagi dan membantu hahahahahaa....matilanak kena kecam..eh betul apa KWSP tu duit kita kan....

    ReplyDelete
  3. Design yg ni sgt smart & mmg jimat minyak..tahniah kereta baru.

    ReplyDelete
  4. Wah! Sporty! Pak Inche nampak 10 tahun lagi muda bila pandu kereta ni...!

    ReplyDelete
  5. Wowwwww...
    Merah sangat la mak ngah...Nampak garang mengaum dijalanraya. ni...Tahniah SK PI & Iman...Bezza jangan ditinggalkan...🀣

    ReplyDelete
  6. perghhh merecik weiii warna dia.....

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih