KOPYJAM.. FRESH STREET COFFEE

 Assalamualaikum...

DAH lama nak cuba KopyJam ni tapi selalu tak timing masa lalu. Sama ada sudah kenyang atau orang ramai. Sepanjang berkongsi kereta minggu lepas, Sk perasan, keadaan di sini agak lengang menjelang petang, jom kita singgah 😍


Sk punya, bukan kopi tapi kali ni Sk minta Iman order-kan Hot Chocolate.


Ada love rupanya. Kebetulan petang tu hujan, memang nikmatlah hirup coklat panas-panas. Oh, Sk memang sejenis minum air cepat, tak pandai nak minum sikit-sikit macam stail orang kaya minum di coffee house tu 😆. Yang kat sebelah tu, Latte untuk Pak Inche. Kuat betul rasa coffee, terus tak bagi Pak Inche minum sebab nanti sampai tiga pagi dia tak tidur. Sk la tukang perabihnyaaa.. hantu kopi kan.

😜




Post a Comment

3 Comments

  1. hantu kopi jugak. hihi. apa2 jenis kopi semua sedap la

    ReplyDelete
  2. Kaau hujan memang syok betul layan kopi... aroma kopinya tu yang timbul ketika suasana sejuk.

    ReplyDelete
  3. Teringin plak bila tengok hot chocolate ni....bestnyaaaa....

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih