Assalamualaikum WBT
ADA kawan Sk (sama syarikat lain jabatan) tidak percaya bila Sk kata, Sk hari-hari masak. Dia kata, bukan ko hari-hari makan kat kedai ke? Isk isk.. tu la, dia tak tahu, makan kat kedai pun ya, masak pun ya jugak 🤭.
Assalamualaikum WBT
ADA kawan Sk (sama syarikat lain jabatan) tidak percaya bila Sk kata, Sk hari-hari masak. Dia kata, bukan ko hari-hari makan kat kedai ke? Isk isk.. tu la, dia tak tahu, makan kat kedai pun ya, masak pun ya jugak 🤭.
9Comments
Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini.
Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri. Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih
Nasi ayam memang sedap
ReplyDeleteMakan selalu pun tak jemu
sedap tu..lama tk masak...sabtu aritu menu nasi ayam tp bli
ReplyDeleteKira jadiklah plan nak masak nasi ayam aritu ya..hehe
ReplyDeleteRajin Sk buat cara tradisional 👍🏽
Aduhai..ini dah berapa kali SA tengok nasi ayam hari ni..kena buat gak la kalau macam ni...tunggu weekend la
ReplyDeletehuih sedapnya, payah org rajin ni mcam2 menu dia
ReplyDeleteSedapnya... lepas ni kena masak macam ni semula la... Bakers Cottage kat pekan nanas dah tutup. selalu saya buat nasi ayam guna perencah segera, ayamnya beli ayam panggang bakers cottage. Kali ni kena la rebus ayam dan bakar sendiri ayamnya...
ReplyDeleteNampak sedapnya...terliur ayam hainan tu tapi saya tak pandai nak masak bagi jadi sedap
ReplyDeleteSama style saya masak nasi ayam. Guna air rebusan ayam lepas tu tambah stok ayam, kiub pati ayam dan kalau nak bagi warna sikit letak marjerin sesudu dua hehe.
ReplyDeleteSedapnya nasi ayam dua lauk, ayam rebus dan ayam goreng. Sambal nasi ayam memang sedap, tapi biasanya kalau makan dikedai memang dicatu! Buat sendiri di rumah, puas makan.
ReplyDelete