DAGING BAKAR AIR ASAM & SAMBAL SOTONG

Seri Kandi Tanah Jauhar
9

 Assalamualaikum WBT

JUMAAT minggu ketiga keempat di bulan Januari tahun 2023. 


Masak Sambal Sotong di hari kedua Tahun Baru Cina sehari selepas pulang bercuti dari Kelantan. Memang satu hari tu malas nak keluar, pagi pun sarapan roti aje. Pak Inche mintak masak Sambal Sotong, kita onz!


Iman pulak mintak buatkan Daging Bakar cicah Air Asam. Okay, kita onz aje. Semua pun benda mudah-mudah aje, sup sap sup sap, siapppp!

😋

Post a Comment

9Comments

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini.

Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri. Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com

Terima kasih

  1. Sedap plak tengok daging bakar air asam tu ha....

    ReplyDelete
  2. saya terus teringat nasi daging air asam

    ReplyDelete
  3. bau air asam tu mesti lekat kat jari sampai malam tu... fuh!

    ReplyDelete
  4. Uiii...sedapnya menu depaaaa...!
    Salam penghujung Jumaat Januari ,2023

    ReplyDelete
  5. Sedapnya..wahh klu akk mau 2 pinggan mkn ni😋😋

    ReplyDelete
  6. Cepatnya masa berlalu!
    Dah masuk penghujung Januari 2023 rupanya.
    Air asam tu mengancam selera hamba!

    ReplyDelete
  7. Sedapppp 👍🏻👍🏻👍🏻

    ReplyDelete
Post a Comment

#buttons=(Ok, Go it!) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Ok, Go it!