Assalamualaikum WBT
JUMAAT minggu ketiga keempat di bulan Januari tahun 2023.
Masak Sambal Sotong di hari kedua Tahun Baru Cina sehari selepas pulang bercuti dari Kelantan. Memang satu hari tu malas nak keluar, pagi pun sarapan roti aje. Pak Inche mintak masak Sambal Sotong, kita onz!
Iman pulak mintak buatkan Daging Bakar cicah Air Asam. Okay, kita onz aje. Semua pun benda mudah-mudah aje, sup sap sup sap, siapppp!
😋
9 Comments
Sedap plak tengok daging bakar air asam tu ha....
ReplyDeletesaya terus teringat nasi daging air asam
ReplyDeleteSedapnyaa
ReplyDeletemenggoda betul sambal sotongnya :)
ReplyDeletebau air asam tu mesti lekat kat jari sampai malam tu... fuh!
ReplyDeleteUiii...sedapnya menu depaaaa...!
ReplyDeleteSalam penghujung Jumaat Januari ,2023
Sedapnya..wahh klu akk mau 2 pinggan mkn ni😋😋
ReplyDeleteCepatnya masa berlalu!
ReplyDeleteDah masuk penghujung Januari 2023 rupanya.
Air asam tu mengancam selera hamba!
Sedapppp 👍🏻👍🏻👍🏻
ReplyDeleteBlog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih