Assalamualaikum WBT
TAHUN baru masihi di Tanah Jauhar ni, tiada cuti umum, cuma hari tu, $k ambil cuti untuk satu tujuan yang belum boleh diceritakan di sini. Memang kadang nampak Sk suka berkongsi perkara yang Sk buat tapi ada jugak perkara yang perlu dirahsiakan. Pagi tahun baru, selepas bersarapan di Ashoka Curry House, kami ke Paradigm Mall. Iman ada kelas pukul 2, jadi tak bolehlah nak meronggeng sampai ke senja petang 😂.
Lauk kita samalah...cuma udang dgn sotong tu kita masukkan dlm kerabu suhun...
ReplyDeletemacam sedap pula sotong masak kicap tu. lama saya tak masak sotong hitam atau kicap.
ReplyDeletekat rumah ada sotong..bleh la buat sotong masak kicap...lama x buat...
ReplyDeleteBoleh tahan besar saiz udang. Sedapnya masak lomak!
ReplyDeleteSama kita, jarang ada sayur di rumah.
Kalau sy suka stok sayur kobis.. sbb kobis je tahan sikit nk simpan lama.. kalau nk mkn sayur hijau otw balik rumah ada kedai iban jual sayur2 singgah beli situ je lah.. 1 ikat 2 ringgit, 3 ikat 5 rgt.. hehehe
ReplyDelete