Assalamualaikum WBT
SABTU lepas, Pak Inche hantar kereta ke Pusat Servis Toyota di Medini. Sk menyusul kemudian jemput Pak Inche untuk bersarapan di Restoran Spices yang baharu dibuka di Sunway Iskandar Puteri. Macam biasalah, pekena nescafe sorang secawan, Pak Inche makan Puree dan Sk makan Tosei Masala. Iman sayang bantal, Sk tapau jer la Tosei Masala jugak untuk dia. Kemudian, Pak Inche ajak jalan-jalan cari seafood di Pendas (Gelang Patah). Sementara tunggu kereta siap, kan.. kita layankan aje laaaa..
Udang dan petai 2-2 kayangan yek
ReplyDeletePerghhh..Kayangan dah semuaaa
ReplyDeleteSedap dua2 menu tp saya xmakan petai...fuh mmg kayangan tu
ReplyDeleteSaya tak sampai hati nak beli petai di LD atau tempat lain di Sabah. Harga kayangan tingkat 7.
ReplyDeleteJami mata sajalah dengan sambal petai di dapur SK yang maha sedap nih.
cantik fresh udang tu..sedapnya kalau buat masak kari..buat sambal pun best gak..cuma kat rumah tu SA sorang je makan udang...
ReplyDelete