PORTMEIRION KINI DI PARKSON SUBANG PARADE

 Assalamualaikum wbt

RASA nak demam bila dapat notification facebook. Iman 'tag' Sk mengajak ke Parkson Subang Parade. Nak beli apo? Tengokkkkk!















BG Harmony kat tepi tu.. demammm!






Yang ni kurang minat sebab nampak cam Claytan, heheheh.







Set idamannnnn!



Che Mat Gebu suka yang ni.


Paling diidamkan
😍😍😍

Sumber gambar dari Facebook Parkson Malaysia

Post a Comment

8 Comments

  1. tgk akak post ni, nampak cantek2 kaannn.....!!! Tapi takut nak tenung lelama, takut terjoin beli gak haahha

    ReplyDelete
  2. Apo tunggu lagi SK....serbu!
    Allahu...banyaknya pilihan. Cantik-cantik belako!

    ReplyDelete
  3. Lawa! Ini kalau terjatuh pecah... auto demam.

    ReplyDelete
  4. Ya allah..x pasal2 daku sekali terjebak ha....aduhai..kenapa la pi klik entry ni tadi....adehhhh....terbayang2 dah ni....

    ReplyDelete
  5. Macam teringin nak tambah.. tapi ermm cukuplah yang ado tu haaa hahahaha..

    ReplyDelete
  6. suka tgk koleksi PORTMEIRION....cantik2...ada kwn bila pi umah dia byk btul koleksi...penuh almari

    ReplyDelete
  7. benda-benda mahal ni saya akan ingat..
    "nice to see,nice to touch...once broken,considered sold.."🤣

    ReplyDelete
  8. Huwaaa..nak menangis tengok. Syoknya kalau dapat. Set idaman akak tu macam best je kalau dapat. Suka gak jenis claytan tu. Perasan juga Che Mat Gebu guna.

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih