KEK LAPIS AIS KRIM BY WAI - Alam Sari Di Tanah Jauhar

KEK LAPIS AIS KRIM BY WAI

 Assalamualaikum...


TENGAH membelek FB page Geng Hero Dapur tetiba ternampak post tentang Kek Lapis By Wai ni. Iman kata, inilah kek lapis ais krim yang viral tu dan kawannya merupakan salah seorang when Kek Lapis By Wai. Laju-laju suruh Iman whatsapp kawannya untuk order, hehehe.. 


Ada dua pakej kek lapis sahaja yang ready stock, Sk pun lupa pakej apa yang Sk beli ni. Kebetulan kawan Iman memang tinggal di kawasan berdekatan pejabat Sk jadi esok petang tu dia terus hantar ke pejabat. Colorful sungguh kek lapis dengan warna pastel dan ada jugak resepi tradisi.

Orang JB kalau rasa nak makan kek lapis by Wai atau kek lapis ais krim ni bolehlah ke
 ig delightful.dessert_

Shooooo shedapppp!




7 comments:

  1. Lamanya x makan kek lapisss... Aaaa.. cutenyaaaaaa warna kek lapis ini... niceeee lahhhh. hehehe

    ReplyDelete
  2. sweet je kaler kek lapis dia...
    dah terbyg mcm mkn eskrem hehehe

    ReplyDelete
  3. Macam-macam rupa kek lapis! Memang betullah lapis-lapis-lapis...heheheee.

    ReplyDelete
  4. Kalau orang KL nak makan, boleh tak orang Johor Tanah Jauhar pos kan.. 🤣🤣🤣🤣

    ReplyDelete
  5. Rasa macam Yana pernah beli tapi dah lupa sama ke tak dengan nama ownernya.. memang sedap dan lembut ajee...

    ReplyDelete
  6. Okeh scroll laju2..x nak tengok nanti terliur

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih