PORTMEIRION BOTANIC GARDEN HARMONY

 Assalamualaikum... 

DEMAM Cik Port menjengah lagi. Kalau sebelum ni Sk kumpul koleksi Botanic Rose kali ni Sk mencari koleksi Botanic Harmony pulek. Kalau BR tu bercorak dengan motif ros, BH pulak plain. Entah kenapa tersuka tanpa sengaja dengan design-nya yang polos. Corak daun yang timbul di keliling pinggan dan mangkuknya tu sungguh jelita kelihatannya, hahaha. 


Tapi... susah sangat nak jumpa seller di Malaysia yang jual BH ni. Malah, seller yang biasa Sk beli sebelum ni pun tak pernah jual lagi BH ni dan cuma berjanji akan cuba mendapatkan stok namun dah dua minggu tak ada jawapan.


Dapat juga beli BH ni dari bzmommy melalui platform shopee. Puas hati beli dengan bzmommy kerana servisnya yang pantas dan SK pilih courier DHL. Bila courier telefon beritahu dah hantar barang ke Guard House Asrama, laju-laju pergi ambil lepas jalan-jalan ke Midvalley semalam.

Semua koleksi Cik Port Sk memang diguna pakai seharian ya. Tak ada istilah buat pameran dalam almari. Mesti guna sebab takut disoal pulak di 'sana' nanti.



Post a Comment

3 Comments

  1. Dia kalai nk lebih afdhal lagi kena post ke sini bara se set SK.. Hahaha

    ReplyDelete
  2. Demam cik Pot takkan berakhir hehe lagi tak puas hehe

    ReplyDelete

  3. menangkan uang sebanyak-banyaknya hanya di AJOQQ :D
    AJOQQ menyediakan 9 permainan seru :)
    WA;+855969190856

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih