CIK PORT DAH BERANAK - Alam Sari Di Tanah Jauhar

CIK PORT DAH BERANAK

 Assalamualaikum... 


NAMPAKNYA Cik Port dah beranak.  Asalnya dah lama memang Sk berkenan sangat dengan set pinggan mangkuk yang dikatakan untuk orang kayangan ni. Bak kata Pak Inche,  kita ni orang awangan,  jadi Sk cuma sedapkan perasaan,  apalah yang ada pada sekeping pinggan,  haha.  Siapa yang kenal Sk tentu tahu yang Sk penggemar pinggan mangkuk.  Malah,  bukan sahaja pinggan tapi Sk juga sukakan barangan ayan dan pinggan mangkuk lama.  Sk jugak sangat menitik beratkan penggunaaan pinggan makan dan pinggan hidang,  mesti mix and match la,  tak boleh caca merba, susun kena lurus,  tak boleh simpang siur,  huhuhu. 


Eh.. eh.. nampak tak dia punya susun. Bunga tu mesti tegak ngadap tuan badan yang nak makan, hahaha. Oh, ingatkan mangkuk viral tu boleh match kan dengan pinggan kayangan tapi sedih mata memandang. Iman geleng-geleng kepala tengok perangai mak dia. Pak Inche awal-awal dah cabut, hahahahahahahaha.

Eh, tu lauk sardin tadi, kannnn...






6 comments:

  1. Nampaknya pinggan kayangan kena bersanding dengan mangkuk kayangan juga ye SK....hehehee!

    ReplyDelete
  2. Belum rezeki lagi nak dapat pinggan kayangan. Hanya mampu makan tidur kat kayangan.. Hihihi

    ReplyDelete
  3. wowww!!! fancy gilaaa corak dia, cantik

    ReplyDelete

  4. AJOQQ agen jud! poker online terpecaya dan teraman di indonesia :)
    gampang menangnya dan banyak bonusnya :)
    ayo segera bergabung bersama kami hanya di AJOQQ :)
    WA;+855969190856

    ReplyDelete
  5. Kayangan dgn kayangan kak... dia takmo dgn yg viral.. x sekufu.. hahaha

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih