LAMB LASAGNA YANG LAZAT - Alam Sari Di Tanah Jauhar

LAMB LASAGNA YANG LAZAT

 Assalamualaikum...


BRUNCH Iman hari ini, Lasagna Kambing.. punyalah rajin memasak lasagna ya. Jangan tertipu, sebenarnya Lamb Lasagna ni merupakan stok makanan sejuk beku untuk orang yang terlampau rajin macam Iman 😅
Hari-hari kalau tanya makan apa hari ini, jawapannya lasagna, pasta, ramen.. paling rajin order ayam penyet.


Memang sesuai la untuk orang yang malas. Cuma buka seal dan masukkan terus dalam air fryer, Bakar dengan suhu 180 darjah sehingga masak. Sebab air fryer kami pun dah lama, doploh minit jugaklah nak bagi masak sampai garing. Yang garing tu bagi sedap, hahaha.

Selain kambing, ada jugak inti daging harimau menangis lembu. Ayam den lapeh macam tak perasan pulak.. ada kot.. mesti ada punya. 

Nyummmm..


5 comments:

  1. Pertama kali tau pasal ni. Eh ada haiwan menangis la ahahaha

    ReplyDelete
  2. haha betul.. forzen food ni mmg sesuai dgn org malas like me

    ReplyDelete
  3. Adedeeeehhhhh... bila dengar pasal kambing ni terus meleleh air liur! Mana nak cari lamb lasagna ready made ni huhuhuuuu!

    ReplyDelete
  4. Ish... Kwnapa la saya tengok time lapr ni... Hihihi

    ReplyDelete
  5. alaa teringin pulak saya...beli kat mana ni?

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih