KEJUTAN HARI ULANGTAHUN DARI IMAN - Alam Sari Di Tanah Jauhar

KEJUTAN HARI ULANGTAHUN DARI IMAN

 Assalamualaikum...


PANDAI dah Iman buat surprised sempena ulangtahun bonda dan babah. Pelik jugak tengok dia pakai elok-elok pagi-pagi, selalu sebarang aje, nak duduk rumah jer kan. Rupa-rupanya dia menunggu orang hantar kek. 

Alhamdulillah, 21 tahun kahwin dapat seketul Iman ni haaaa.. dianugerahkan jugak suami yang baik dan bertanggungjawab pada keluarga, semoga kita akan berbahagia hingga ke jannah, Amiiinnn Ya Robb.



7 comments:

  1. Wow.. Happy Anniversary!!!!
    Moga bahagia till jannah Allah!!

    ReplyDelete
  2. Happy anniversary SK & ER..
    Semoga dikurniakan keluarah sakinah, mawaddah warrahmah hingga ke Jannah.. Iman juga.. Gud luck

    ReplyDelete
  3. Alaaa semalam minta Iman, katanya dah habis.. saje je kannn... hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh lupa plak nak cakap.. Happy Anniversari Mak Inche dan Pak Inche.. Moga kekal bahagia hingga ke Jannah...

      Delete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih