4FINGERS FOR LUNCH - Alam Sari Di Tanah Jauhar

4FINGERS FOR LUNCH

 Assalamualaikum...

LUPA nak beritahu, Ayam Masak Lomak Cili Api tu, Sk masak kelmarin 😜 dah wassalam pun, itupun malam tadi baru habis, dua malam berturut-turut makan nasi lauk lemak ayam, hehe.


Hari ni malas nak masak. Dah berjanji dengan Iman dari minggu lepas nak belanja dia 4Fingers. Jadi, malas punya pasal, kenalah keluar fulussss.
🤑🤑🤑


Signature Mix ni untuk Iman. Ada 5 ketul wings, 5 boneless, nasi japang dan minuman. 


Add on, Fries Loaded. Ada fries, ayam potong kecik dengan sos keju. Ada keropok-keropok tu, apatah.. haha.


Drumstick dua ketoi dengan nasi Japang, ni Sk punyalaaa. Ayam bagi seketul kat Iman. Jadinya, ayam Iman tadi tak habis, nak makan petang pulak katanya.

Ni dah order Laksa Johor jugak, ada seller dalam grup taman jual. Kalau makanan yang renyah ni memang Sk lebih rela beli dari masak kalau setakat nak makan bertiga

😂😂😂

2 comments:

  1. Loh....baru jer bagi big clap tadi ..
    Rupanya senyap-senya order 4fingers dia...Bijak3..🤣

    ReplyDelete
  2. Kalau SA pun sama dah tiba malasnya mula la cari makanan online

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih