GIVEAWAY SAMBAL BILIS PEDAS - d' SAMBAL licious

Seri Kandi Tanah Jauhar
8

 Assalamualaikum...

Bersempena pelancaran produk perniagaan kecil-kecilan rakan blogger kita Fairus Mamat bersama isteri yang menjual Sambal Bilis Pedas melalui jenama d' SAMBAL licious, jom kita meriahkan dengan menyertai giveaway iaitu GIVEAWAY SAMBAL BILIS PEDAS - d' SAMBAL licious .


Tersangatlah mudah untuk menyertai giveaway ini di mana anda cuma perlu :

1. Membuat posting bertajuk GIVEAWAY SAMBAL BILIS PEDAS - d' SAMBAL licious dengan memuatnaik gambar banner di atas dan membuat pautan ke entri INI.

2. Like halaman Facebook d' SAMBAL licious (pilihan tanpa paksaan), dan

3. Tinggalkan pautan blog anda mengenai giveaway ini di ruangan komen.

Senang bukan? Bukan sukar pun....


Apa hadiahnya?

3 orang akan dipilih untuk menerima hadiah istimewa berupa sebotol Sambal Bilis Pedas oleh d' SAMBAL licious. Pemenang akan dipilih secara rawak menggunakan aplikasi berkaitan.

Giveaway ini bermula pada 1 Jun hingga 15 Jun 2021. Jom ramai-ramai kita memberi sokongan dengan menyertai giveaway ini. Sekian, terima kasih. πŸ™πŸΌπŸ™πŸΌπŸ™πŸΌ

*****

d' SAMBAL licious mengeluarkan produk sambal yang sedia untuk dimakan. 2 produk dihasilkan iaitu Sambal Bilis Pedas dan Sambal Petai Bilis Pedas.

Produk ini boleh didapatkan di Shopee dengan harga RM12.00 untuk Sambal Bilis Pedas dan RM14.00 bagi Sambal Petai Bilis Pedas. 

Post a Comment

8Comments

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini.

Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri. Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com

Terima kasih

Post a Comment

#buttons=(Ok, Go it!) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Ok, Go it!