INDIAN FOOD FOR BREAKFAST

Assalamualaikum...


SEKEJAP jer dah habis cuti hujung minggu. Tak terasa hari berganti, entah apa yang disibukkan sangat, peliknya kain baju tak berlipat juga. Malas teruk betul bab lipat melipat kain baju ni, memang masalah dunia betul 😂

Syukurlah dapat Pak Inche yang memahami Mak Inche nya ini WFH hari ni. Jadi, pagi lagi dia dah keluar belikan sarapan. Katanya, nak makan tosei. Bukan jer tosei, siap beli nasi minyak untuk makan tengahari 🥰 Jadi, Sk cuma siapkan telur separuh masak dengan teh tarik. Sempat jugak sumbat kain baju dalam mesin.

Hari ni WFH guna handphone ajelah.. cuma tunggu perkembangan semasa dari whatsapp grup kolej. Sambil-sambil tu, bolehlah kita lipat kain 🤣🤣🤣


 

Post a Comment

6 Comments

  1. WFH ni lagi memerlukan energi yang berganda kan.

    ReplyDelete
  2. Masalah lipat baju tu memang masalah semua orang Sk hahaha. Rasa nak hanger kan aje semua baju then letak dalam almari >.<

    ReplyDelete
  3. Wah,mamak restoran in de haus..hihihi
    Saya pun hari ni merata cari roti canai...Pukul 10 baru jumpa..Dah kekenyangan ni,jom lipat kain berjemaah.hihihi

    ReplyDelete
  4. nasib baik kain² saya dh berlipat.. xpe kak besok cuti lagi.. hihihi

    ReplyDelete
  5. Lama nak makan tosei. Balik2 sarapan mee hoon hihihiiii.

    ReplyDelete
  6. SA plak minggu ni masuk opis esok...ikutkan hati malas nak masuk opis....

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih