LAKSA LEMAK TERENGGANU - Alam Sari Di Tanah Jauhar

LAKSA LEMAK TERENGGANU

 Assalamualaikum...


LAYAN Laksa Lemak Terengganu pagi ni bersama secangkir Lemon Madu. Hari tu, adik Sk open order Laksam dan Laksa Lemak Ganu ni, teruslah Sk menyelit sekali. Sengaja pesan lebih sikit sebab nak makan berulang-ulang, baru puas. Ni kira dah dua kali mengulang la.. semalam makan bertambah tiga kali. Hari ni tak bertambah sebab dah tinggal sikit.

😭😭😭


5 comments:

  1. Banyak lagi jenis laksa yang PC belum cuba.

    ReplyDelete
  2. Bestnya boleh order laksa sedap tu!

    ReplyDelete
  3. Laksa Trengganu yang versi kuah dia tidak dimasak tu ker?Kalau laksa Trengganu saya suka yang versi tu berbanding kuah masak.

    ReplyDelete
  4. Tak pernah lagi makan laksa lemak macam ni...

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih