PATIN TEMPOYAK DARI KL

 Assalamualaikum wbt

DARI pagi tadi cuba masukkan gambar Patin Tempoyak yang Cikwa bawa dari KL minggu lepas. Cikwa balik hari khamis, sempena Pulut Kuning Kesyukuran yang direalisasikan Jumaat lepas. Tak tahu kenapa gambar tak masuk dalam blog.


Pehhh.. dah kul 12.40 tengahari, baru boleh masuk gambar 😆


Selain tu, Cikwa beli Siput Sedut.


Banyak sangat belinya. Ibu bungkuskan Sk dua ketul bawa balik. Kepala seketul, badan seketul. 


Wassalam sudah. Pagi ni habiskan kepala.

Burpppp.. Alhamdulillah.









Post a Comment

6 Comments

  1. Alhamdulillah sedapnyaaa...fav SA no..mcm dh lama je x makan patin tempoyak...asyik dapat ikan patin bau lumpur je bila beli kat pasar...

    ReplyDelete
  2. Eh,memang ada problem yer hari ni .
    Sedapnya patin tempoyak tu..

    ReplyDelete
  3. Seriously, saya tak pernah makan ikan patin apatah lagi tempoyak. Tak boleh bayangkan bagaimana rasanya.

    ReplyDelete
  4. SK....SK.....SK... gila saya tengok kuah tempoyak banjir dalam pinggan nasik!

    ReplyDelete
  5. Blogspot ni ada mood² dia kadang. Saya terliur tengok siput sedut tu sebab tak makan ikan patin. Kalau baung, makan :)

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih