BUFFET BREAKFAST DI RUMAH - Alam Sari Di Tanah Jauhar

BUFFET BREAKFAST DI RUMAH

 Assalamualaikum...


PAK Inche kata, hari ni nak sarapan macam kat hotel. Sebabnya, sepatutnya semalam kami bercuti ke Desaru kerana mengubat hati yang tak dapat balik kampung, tapi akur bila tak dapat merentas daerah pun.

Layannnn...

Jadi, pagi ni, Sk siapkan sarapan ala American la.. ada garden salad, sosej, scrambled eggs dan baked bean. Nasi lemak semalam pun ada, mujur tak berapa rajin nak goreng mee, hihi.

Petang nanti kita panaskan kuah laksa Tini bagi tu.. feeling raya Kuala Ketil plak, kahhhh.


12 comments:

  1. sedapnya!
    selamat hari raya maaf zahir batin

    ReplyDelete
  2. Wow american breakfast gitu hehe

    ReplyDelete
  3. Harap kes Covid semakin menurun pasnii..

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah.
    Salam Aidilfitri. Maaf zahir batin.

    ReplyDelete
  5. kerlasssss...nakk american bfast gituwwwww.. kitaa pukul 3 ptang baru masuk dapur .. 🤣🤣🤣🤣 semalam tido lambat marathonn dramaa ..

    ReplyDelete
  6. tak bestnya kan , takleh rentas daerah.. klu takleh rentas negeri je tak pe la

    ReplyDelete
  7. Meriahnya sarapan pagi dia.

    ReplyDelete
  8. Selamat Hari Raya SK...maaf zahir batin

    ReplyDelete
  9. Sesekali fefeeling hotel makan buffet why not kan. Tu diaaa macam macam menu ada :)

    Selamat hari raya maaf zahir batin.

    ReplyDelete
  10. dapatkan jackpot yang besar hanya di IONQQ
    WA: +855 1537 3217

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih