KISAH 25 PUASA - Alam Sari Di Tanah Jauhar

KISAH 25 PUASA

 Assalamualaikum...

MAKIN lama makin kontang idea nak masak untuk berbuka dan bersahur sekontang idea nak update blog 😅


Sahur Roti Kala dan Kari Daging Cik Ani


Ada anak muda datang berjualan karipap dan pau frozen di pejabat. Sk beli pau berinti kelapa, kukus lima biji untuk sahur.



Berbuka puasa dengan Nasi Beriyani dari Jen Hotel Puteri Habour sumbangan Iskandar Investment Berhad. Pak Inche beli jugak nasi Beriyani dan ayam percik dari pasar ramadhan.

Makin penghujung puasa, makin banyak pula makannya.. Hurmmm.




8 comments:

  1. Sempat tak ni Sk nak pakai kebaya di pagi raya nanti hehehe :P

    ReplyDelete
  2. Time raya nanti banyaklah terisi kekontangannya.

    ReplyDelete
  3. Sikit lagi SK...3 kali sahur jer lagi...hihihi

    ReplyDelete
  4. lama pulakkk xmakan pau 🤪🤪 tapi tulaaa ain sorg je yg suka makan pau dalam rumah . tu yangg pipi macam pau 🤣🤣🤣

    ReplyDelete
  5. Sedapnya pau..teringat pau mynews.com...gebu...alaaa...kena cari la Isnin nanti

    ReplyDelete
  6. Poker online dengan presentase menang yang besar
    ayo segera bergabung bersama kami di AJOQQ :D
    WA : +855969190856

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih