HAMPER RAYA ADA MEKAP - Alam Sari Di Tanah Jauhar

HAMPER RAYA ADA MEKAP

 Assalamualaikum...


DALAM hamper raya terselit tiga benda ni. Jimat jugaklah sebab tak payah beli dah raya ni. Ingat lagi tahun 2019 masa tu tahun beauty ke macam tu la.. banyak drug store yang offer barangan mekap ni. Berhabis jugaklah beli segala macam tapi bila pandemic covid 19 melanda dunia, semua tu terdampar sebab tak digunakan. Dah duduk kat rumah, rajin beno la nak mekap, kan. Bila keluar pulak kena pakai facemask, memang tak pakai la. Sekarang semua tu dah expired tak boleh pakai daaaa.. 


6 comments:

  1. Hahahaha...Betul la tu SK.Tahun lepas rasanya tahun paling jimat make up..Sampaikan bila nak naik kerja semula dah cari bedak liostick pun tak jumpa dah.

    ReplyDelete
  2. SA la tu...banyak dapat review bab beaauty..last2 expired...rugi rasanyaa

    ReplyDelete
  3. hahahha..samala banyak expired. so beli setakat 1pcs lipstik buat standby je. dah pakai mask malas nak bubuh makeup apa lg lipstik

    ReplyDelete
  4. IONQQ menyediakan pelayanan terbaik dan bisa di percaya
    ayo segera bergabung bersama kami
    WA : +855 1537 3217

    ReplyDelete
  5. tu la pasai.. huhuhu byk juga yg expired huhuhuhuh

    ReplyDelete
  6. Malas plak nak makeup. kan..eh untuk dlm hper ada mende alah ni yee

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih