23 PUASA BERBUKA DI BRICK FAMILY RESTAURANT LEGOLAND - Alam Sari Di Tanah Jauhar

23 PUASA BERBUKA DI BRICK FAMILY RESTAURANT LEGOLAND

 Assalamualaikum...


MEMENUHI jemputan berbuka puasa dari Legoland Malaysia. Terima kasih sebab sudi jemput kami tiga beranak 😍. Sk macam tak berapa rasa nak makan nasi walaupun Pak Inche kata, nasi beriyaninya sedap.  Tekak macam nak layan menu omputeh aje, hihi. Pilihan Sk, Pasta Carbonara dan deretan menu western. Ini pertama kali pergi buffet yang ada kambing bakar tapi Sk tak makan. Tapi, Sk makan banyak dessert pulak, kikiki.

Lagi seminggu nak raya, kan. Nampaknya kalau raya tahun lepas kita dalam PKPB tapi kali ni kita raya dalam PKP. Sekarang baru Sk rasa kenapa orang marah-marah bila kena PKP, huhu. Ingatkan raya nanti bolehlah melencong rentas daerah rupanya kena duduk rumah diam-diam. Tu takpa, semua plan hujung minggu ni terpaksa dibatalkan. Semoga adalah hikmahnya tu nanti, Amiiinnn.




5 comments:

  1. Nampak Legoland nak cerita lain pulak ni...2013 kita sekeluarga ditaja bercuti ke sana sebab menang pertandingan masak. Rasanya Legoland masa tu baru buka, rumput pun tak banyak tumbuh, panasnya ya ampuuuunn!

    ReplyDelete
  2. Lain kali dapat jemputan ajak sekali kawan-kawan kat KL ni...hihihihi

    ReplyDelete
  3. sedap tu menu berbuka. abam kie iftar d rumah je. maklumlah di kelantan di PKP. no dine in...

    ReplyDelete
  4. ayo daftarkan diri anda di AJOQQ :D
    menangkan jackpot dengan sebanyak-banyaknya :D
    WA;+855969190856

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih