DAH TAK PAYAH NAK BELI FACE MASK - Alam Sari Di Tanah Jauhar

DAH TAK PAYAH NAK BELI FACE MASK

 Assalamualaikum...


HARAPNYA bekalan face mask ni cukup sehingga pandemik Covid 19 ini berakhir.  Hamper face mask berjenama Durio ni adalah pemberian dari klien Pak Inche, yang kilangnya terletak di Tebrau dan mengeluarkan facemask jenama Durio yang sangat selesa. Alhamdulillah.. rezeki Allah beri dalam pelbagai bentuk.

🥰🥰🥰

11 comments:

  1. Bukan ke kawan PI tu dah pesan suruh agihkan kepada rakan yang selalu komen kat sini🤣

    ReplyDelete
  2. Uniknya hamper face mask . Iyer la sekarang face mask pun benda wajib kan kalau nak pergi mana2 .

    ReplyDelete
  3. Kena bagi-bagi kawan blogger tu SK supaya cepat habis, dan covid pun segera pergi hihihiiii.

    ReplyDelete
  4. Cukup stok ni kalau tak keluar rumah jarang jarang hahahahaha, banyak betul dia bagi

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah..senang dah ada stok bekalan face mask. tak payah membeli :)

    ReplyDelete
  6. Apa kata bagi utk hadiah top komentator...eh...hahaha...kita cadangkan aje...

    ReplyDelete
  7. boleh lah sedekah skett dekat disini ... bekalan kami pun dah nak habis ni. hahahaha. 🤪

    ReplyDelete
  8. bestnya dpt hamper facemask... facemask skrg ni dh jd keperluan dh.. kena mst ada stok selalu kt umah

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih