HARI JADI DI HARI RAYA

 Assalamualaikum..

SEJAK beberapa tahun ni, Sk dah tak berapa peduli pasal cuti umum, sambutan perayaan tertentu. Kalau dulu otak ni cepat jer mencerna bila raya cina, bila raya puasa, bila deepavali, hihi. Jadi, cuma beberapa minggu sebelum puasa tahun ini, baru Sk perasan bahawa hari raya aidilfitri jatuh pada hari jadi Sk.


Lepas berbuka hari terakhir puasa tu, Angah dan Izzat keluar, nak pergi beli barang katanya. Masa tu tak fikir pun dorang nak pergi beli kek. Tapi lama-lama tu macam terdetik jugak dalam hati.


Baru 46 tahun.. huhu.
Terima kasih semua yang memeriahkan hidup.. ibu yang melahir dan membesarkan. Terima kasih Angah dan Cik Ani belanja kek coklat yang sedap.. dah wassalam pun keknya 🤩🤩


Raya pertama, ni atas permintaan Iman la sebab dia kata masa birthday babah tak dapat kek birthday. Jadi, dia nak kek BR. Beli yang paling mur mur, haha.


Layan jer la perangai giler dua beranak ni. Anda rasa Sk ada masa untuk sakit kepala?


Tukang sakat nombor satu tapi merajuk pun boleh tahan jugak.. kui kui.

Tenkiuuuuu Pak Inche 🥰 dan Iman 😍






Post a Comment

10 Comments

  1. HAPPY SWEET SEVENTEEN BIRTHDAY SK...hihihi
    semoga diberkati selalu.Awat nampak makin comey semacam plak SK kali ni...betul ..tak tipu

    ReplyDelete
  2. wah hepi belated besday SK!!!....
    Kek BR sedapnyaaa....

    ReplyDelete
  3. Selamat menyambut raya PKP
    Selamat hari jadi yang ke 64
    Eh silap ke, 46 ek
    64 tu waklah

    ReplyDelete
  4. Selamat hari lahir .
    Semoga panjang umur dan diberikan kesihatan yg sihat

    ReplyDelete
  5. Salamat Hari Lahir dan Selamat Hari Raya! Moga selamat selamat selalu yer ..

    Awesome kek BR! Hihi...

    ReplyDelete
  6. Wow double celebration...
    Happy Birthday SK! Moga sihat dan bahagia selalu ♥️

    Selamat Hari Raya juga utk SK sekeluarga.

    ReplyDelete
  7. Happy belated birthday SK. Moga sihat selalu dan sentiasa awet muda gitew!

    ReplyDelete
  8. happy belated birthday ehe.. sama kita #MaySisters hehe..

    ReplyDelete
  9. Happy birthday SK yang ke sweet 46...selamat hari raya juga..

    ReplyDelete
  10. permainan poker dengan pelayanan CS yang ramah dan terbaik hanya di IONQQ :D
    WA: +855 1537 3217

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih