BRUNCH DARI PASAR TANI - Alam Sari Di Tanah Jauhar

BRUNCH DARI PASAR TANI

 Assalamualaikum... 

PASAR Tani, selain tempat untuk membeli lauk basah juga port best untuk mencari sarapan pagi dan makan tengahari sekaligus, brunch la gitu orang kata.


Pak Inche dengan Mee Siam Kuah



Iman dengan Lontong


Sk dengan Nasi Ambeng

Semua sedap.. burppp.. Alhamdulillah...



6 comments:

  1. Aduhai.....semua menggamit selera sungguh..Nasi Ambengggggg
    Macam nak kena buat jugak ni nasi ambeng ni...Dah agak lama tak masak nasi ambeng ni

    ReplyDelete
  2. 3 selera! Semuanya enak belaka... Tumpang nasi ambeng semulut bolehkan SK.

    ReplyDelete
  3. Gila x sedap kan..hihii..lama x mkn nasi ambeng..

    ReplyDelete
  4. AJOQQ menyediakan 9 permainan yang terdiri dari :
    Poker,Domino99 ,BandarQ,BandarPoker,Capsa,AduQ,Sakong,Bandar66 ( NEW GAME )
    Ayo segera bergabung bersama kami di AJOQQ :)
    Bonus : Rollingan 0.3% dan Referral 20% :)
    WA;+855969190856

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih