BEKALAN SERVIS KERETA - Alam Sari Di Tanah Jauhar

BEKALAN SERVIS KERETA

 Assalamualaikum... 


PAGI-PAGI lepas Pak Inche pergi kerja,  selesai menghabiskan kerja apa yang patut,  Sk terus mengadap sarapan seorang.  Iman macam biasalah,  dah mula kelas. Sk memang tak akan tunggu dia sarapan,  nanti sendiri yang kebuluran.  Lain perut Iman,  biskut cicah susu pun jalan 😁

Sejak minggu lepas sebenarnya cuba buat temujanji dengan perodua setelah miligue mencapai 104,000 km.  Kalau dulu,  sehari sebelumnya masih ada ruang untuk temujanji,  tapi sekarang ni kena buat seminggu awal.  Nasib baik masa Sk telefon isnin lepas,  ada satu slot kosong hari Jumaat.  Terus cepat-cepat kompom tarikh,  hihi. 

Dah capai 100,000 maknanya banyak nak kena buat dan banyaklah jugak nak kena bayar.  Hurmmm..  macam tahu-tahu aje kau ya kereta,  huhu.  Disebabkan takut kelaparan semasa menunggu (bosan sebenarnya),  singgah dulu Petronas beli mineral water dan roti. Lepas tu siap bawa novel,  hahahah..  Tapi dah setengah jam duduk,  bukan buku yang dibaca tapi handphone..  Yassalammmm. 


5 comments:

  1. memang la bosan giler menunggu kereta siap diservis.

    ReplyDelete
  2. Hahahah...faham sangat situasi tu.Tapi kalau handphone data slow & baterry weak lagi la bosan..hihihihi

    ReplyDelete
  3. Hahaha... memang selalu sgt macam tu... bawa buku..tp yg dibacanya henpon

    ReplyDelete
  4. hahhhaha klu saya x leh gak bc buku kta tmpt awam...
    slalu nya akan byk tgk org dr menghadap buku haha

    ReplyDelete
  5. baca entry ni baru teringat yg dah lam tak hantar kereta utk servis huhuh

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih