SAKURA CARAMEL - Alam Sari Di Tanah Jauhar

SAKURA CARAMEL

 Assalamualaikum... 

MEMANGNYA boleh mendatangkan stress agaknya kuliah dalam talian ni, kan. Ialah, kalau selalunya setiap kali lepas kuliah, boleh keluar dewan, pergi masuk bilik kuliah lain ke, pergi lab ke, pergi cafeteria ke, tapi bila kuliah online ni, terperap jer dalam rumah dari pagi sampai petang duduk depan komputer. Mak ayah pergi kerja, yang ada kucing-kucing menyepah rumah, hahaha.

Seperti biasa, budak stress ajak pergi kopi-kopi. Masa nak ambil pesanan tu, staf kaunter tak tanya nama macam selalu, terus ambil order jer. Iman pun sebutlah pesanannya termasuk dua potong kek. Nak ringkas sebut, Iman cakap.. Kek Sakura satu, Kek Caramel satu...


Jadi, bila pesanan dah siap di kaunter, terdengarlah suara memanggil...

Sakura Caramel!

Iman macam biasa, kalau ke sini akan order Caramel Frap. Sk nak ambil Americano tapi dia hasut bonda cuba menu baru yang viral katanya.. huish, sedap lagi Gongcha, komen Sk.. Iman kata, bonda nak kena kecam??? mampuihlah kalau kipas susah mati stabak baca ni, hahaha.. hahaha..

8 comments:


  1. Ayo bergabung di IONQQ dan nikmati deposit/withdraw yang cepat tanpa harus menunggu lama
    IONQQ menyedikaan bonus rollingan 0.3% dan referral 20%
    Ayo segera bergabung bersma kami
    WA : +855 1537 3217

    ReplyDelete
  2. Caramel machiato febret saya kak hahaha... 😝

    ReplyDelete
    Replies
    1. kaaannnn!! ini klu order 2 bekas pun bole abs minum sorang ahhaa

      Delete
  3. Sajura tu sodap!!!last week dah makan sekali ngan coffee latte sampai angin satu badan tu...hahahaha

    ReplyDelete
  4. Tengok dikala tengah haus & lapar....aduh,nasib baik bukan tengah puasa.hihihi

    ReplyDelete
  5. hahahaha... review kena jujur kan like i love tealive more than chatime hehe

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih