HADIAH TOP KOMENTAR - Alam Sari Di Tanah Jauhar

HADIAH TOP KOMENTAR

 Assalamualaikum... 

REZEKI apabila diumumkan antara 10 Top Komentar di Blog Anak Omak dan Amie's Little Kitchen. Sejujurnya, Sk tak pernah meletakkan target untuk menjadi top komentar cuma SK suka meninggalkan komen sebagai sokongan kepada rakan-rakan blogger lebih-lebih lagi jika ceritanya makan-makan santai. tapi, jika isu sensitif Sk lebih suka mengambil pendekatan tak perlu kata apa-apa. Tapi kebanyakan blog yang ada dalam bloglist Sk adalah blog santai sebab Sk tak suka tak penat-penat otak memikir masalah negara.

Sesuai sangat nak menyambut puasa esok apabila menerima Kurma Ajwa. Masa bungkusan ni dihantar ke meja Sk, agak terkejut juga sebab rasa macam semua barang belian online dah sampai, hihi. Whatsapp Iman tanya, ada beli barang, tak? Iman jawab, tak ada. Kotaknya comel lebih kurang 5 inci tapi agak berat, bila buka nampak kurma, terus teringat Anak Omak. Memang betullah, apabila Sk email bertanya dengan Ret yang membahasakan dirinya Ako. Terima kasih ya, semoga mengalir terus pahalanya nanti, Amiiinnnn.

Kalau Anak Omak bagi hadiah sambut puasa, Amie pulak bagi hadiah sambut raya, hihi. Elok sangat la bagi brooch tu Amie sebab memang banyak brooch Sk yang dah wassalam. Yang Amie bagi ni kena tunggu raya nanti, baru pakai.. boleh melaram dengan gelangnya sekali. 

Semoga Allah swt melimpahkan lagi rezeki dan memberi kesihatan yang baik, panjang umur serta dipermudahkan urusan Amie dan Retna ya, Aminnnn.






9 comments:

  1. Alhamdulillah syukur dapat berkongsi rezeki kan...SA punya pun dh sampai x sabar nak tgok balik kang

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah. Sampai juga kiriman kecil dari LD menyeberang laut sampai ke Johor. Rezeki sambut Ramadan berpanjangan hingga ke Syawal nampaknya heheeeee.

    ReplyDelete
  3. Wah,dah dapat yer SK...
    Raya ni kita pakat bermutiara Sabah la....

    ReplyDelete
  4. Wahh dah selamat sampai hadiah kak amie kepada pemenang. Tahniah SK.
    Selamat menunaikan ibadah puasa SK dan keluarga :)

    ReplyDelete
  5. bestnya hadiah!! tahniah sis :)

    ReplyDelete
  6. Tahjiah SK
    Dah dpaat kurma tu ,sila makan tau...hahaha

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih