KIPAS SUSAH MATI - Alam Sari Di Tanah Jauhar

KIPAS SUSAH MATI

 Assalamualaikum... 


BALIK kerja Ahad lepas, masuk jer car porch, nampak Pak Inche buka pintu. Turun jer kereta, dia tunjukkan kipas lipas yang dibeli khas untuk bilik menggosok baju. Kipas tu walaupun dalam mode paling laju, boleh nampak bilahnya pusing perlahan-lahan, sampai berpeluh-peluh kita menggosok baju. Dah mengadu beberapa kali dia buat dono jer sampailah masa nak gunakan kipas tu masa Bakar-Bakar tu, baru dia nampak macam mana punya slow, haha. Sebenarnya boleh jer nak tukar capasitor tapi malas nak buka skru, huhu.

Kali ni terus beli kipas saiz 18". Kemahen besar bilahnya, tekan mode 1 pun dah rasa macam angin tepi laut, hahaha. Tak adalah lagi peluh-peluh gosok baju, kan.. Terima kasihlah kepada peminat kita nombor satu, tentulah Pak Inche... kipas susah mati gitu 😝




5 comments:

  1. Lagi happy lah nak gosok baju lepasni sebab dah ada kipas baru kan SK hahaha

    ReplyDelete
  2. Wah,kipas baru...Hari tu esbox baru.Pasni semangat pun baru la....hihihi

    ReplyDelete
  3. menangkan uang sebanyak-banyaknya hanya di AJOQQ :D
    AJOQQ menyediakan 9 permainan seru :)
    WA;+855969190856

    ReplyDelete
  4. Syok tu besar. Puas hati berkipas

    ReplyDelete
  5. lepas ni makin semangat la nak gosok baju kan

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih