Assalamualaikum WBT
PERGI pasar tani hari ahad lepas, beli ketam tiga ekor, kononnya nak masak makan tengahari. Tapi, masa sedang sarapan di Restoran Sahabat tu, Pak Inche mencadangkan agar ketam tu dimasak esoknya. Jom kita pergi Ithu Kopi (Simpang Renggam), ajak PI.
Cantik urat keting dalam mee champa tu.
ReplyDeleteHai buah-buahan.... tunggulah aku datang.
aduiii.... asam betullah, order mi jadi maggi.
DeleteBeria SA scroll sampai bawah nak tengok mee goreng...laaa...maggi rupanya...SA forward link entry ni kat suami..dia baca lepas tu dia msg SA kata Onz....Tapi kalau JJCM kena amik cuti 2 hari...lorrrr...
ReplyDeletekalo dh hirup smp angkat mangkuk tu ..ternyata sedap sgt tu
ReplyDeleteNampaknya SK kena datang lagi ke Itu Kopi order mi goreng daging. Memang sedap mi gorengnya. Mintak yang spesel nanti dia tambah urat keting.
ReplyDeleteAla, spoil! Kita pun tak sabar nak tengok rupa mi tu, rupanya megi pulak ye 🙆🏻
ReplyDeleteTudiaa.. sampai stim-stim mata Pak Incik makan mee champa. Sah sedap.
ReplyDeleteTergelak baca minum cendol, 3 hari baru habis. :D
Aiiihhh nampaknya harus saya coba kalo nanti ke sana 😍😍😍. Saya sama macam PI, kalo berkuah gini suka yg masam. JD pasti banyak letak jeruk nipis 🤣👍. Lalu sambal... JD asam pedas segar 😉😄
ReplyDelete