BINGKISAN DARI BORNEO

 Assalamualaikum...


ORANG berbudi kita berbahasa, orang memberi kita merasa. Terima hadiah lagi dari Kak Amie's Little Kitchen setelah diumumkan sebagai antara 15 pengomen tegar di blog beliau dan Sk tersenarai sebagai Top 3 😍

Nampak Suria Amanda dapat dua buku, Sk cuma dapat satu, terus komen tak aci.. rupa-rupanya SA tersenarai nombor dua laaa.. okey, macam tu kira aci, hihi.


Merak Kayangan untuk Sk.. sesuai sangat ni Kak Amie, akan ku sematkan di dadaku nanti.


Rantai kunci, akan kugantung bersama kunci rumahku.


Batik Borneo siap jahit. Nanti nak minta Kak Narimah jahitkan bahagian pinggang nak pakai dengan kebaya nyonya. 


Ini bukan ikan kekek mak iloi-iloi atau ikan gelama mak ilai-ilai ya. Ini beg simpan duit siling.


Boleh mengembara bersama buku ini.
Terima kasih Kak Amie.. Sayang Kak Amie. Semoga Allah swt memberikan keafiaatan buat Kak Amie sekeluarga kerana kemurahan hatinya, Amiiinnn Ya Robbal Alamiiinnn.



Post a Comment

6 Comments

  1. Kain batik kita sama la...bleh pakai sedondon ni,...jom gathering!!!

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, kiriman selamat sampai. Moga SK happy menerimanya. Dalam Hikmah Kembara tu ada satu karya Kak Amie.

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah....
    Semoga Allah limpahkan lagi rezeki cikgu amie yang selalu berkongsi kegembiraan dan rezeki dengan kita semua🤲

    ReplyDelete
  4. Banyak hadiah kiriman kak Amie dari Borneo. Berpakatlah kita buat kain raya tahun ni. Hehe...
    Tahniah kak :)

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih