Assalamulaikum...
MENGHABISKAN sisa petang anak-beranak, Sabtu lepas, kami ke Sarjan Lok Lok yang terletak di Taman Sutera Utama. Iman kata, dah lama teringin nak makan Lok Lok di situ. Bagi yang tak tahu apakebenda Lok Lok tu, ianya sama la macam Yong Taufu jugak, cuma ia dicucuk pada lidi kemudian di goreng.
Ooo gitu cerita lok lok rupanya. Memang comel cucuk-cucuk tu. Senang nak ambil senang nak kira. Tak amik petai cucuk ye SK.
ReplyDeleteTak, Kak Amie, hihi
DeletePetai tu kalau ada sambal dia, pheww terangkat jugak. Sempoi je. Boleh singgah lain kali ke mari hehe
ReplyDeleteBaru nak tanya Lok lok tu apa... Nasib baik masih ingat "Membaca Amalan Mulia" hihihi
ReplyDeleteUnik la petai cucuk macam tu.Boleh jadi idea orang berniaga nasi campur kalau sambal petai cucuk macam tu senang nak kira..hihihihi
besar restorannya
ReplyDeleteBaru tahu namanya lok lok. Ini kalau tak sedar boleh jadi ambil banyak. Semuanya nampak macam nak. Tapi petai tu rare lah..Pelik pulak ada petai jugak. hihi..
ReplyDelete