SARAPAN DI WARUNG NASI KERABU KAK YAH

 Assalamualaikum...

PAGI ini bersarapan dengan anaknda Nur Iman Fatiha. Oh, ya.. hari ini juga merupakan ulangtahun kelahiran Iman yang ke 21. Pagi-pagi dah doakan untuk Iman, Semoga dipanjangkan umur, diberi kesihatan yang baik, diperkukuhkan iman, berjaya mendapat kerjaya yang baik dengan gaji yang besar, halal lagi berkat, berbahagia dan sejahtera selalu.. Aminnn Ya Robbal Alamiiinnn.


Iman makan Laksam dan tapau Nasi Kerabu untuk makan tengahari. Makanannya sedap seperti selalu.


Hari ini, abang besar yang layan. Selambak dia bagi aksesori nasi kerabu. 


Rambang mata tengok kuih-muih di Warung Kak Yah. Iman ambil sebungkus kuih cara manis.

Syukur Alhamdulillah.




Post a Comment

8 Comments

  1. Selamat Harijadi Iman!
    Ya semoga berjaya dunia dan akhirat.

    ReplyDelete
  2. Selamat ulang tahun ke 21 Iman
    Untung jadi anak tunggal

    ReplyDelete
  3. Banhaknya kuihhhh...kenapa la kat KL Sentral ni xde macam ni....

    ReplyDelete
  4. tengok makanan ni pukul 11.46 pagi.. terus rasa lamanya lagi anak-anak nak balik dari sekolah nak makan sama.

    ReplyDelete
  5. Seronok pagi pagi bersarapan berteman. Happy birthday Iman, Semoga dipanjangkan usia dengan segala kebaikan dan dimurahkan rezeki dengan segala keberkatan. Aaaminn...

    Berbaloi betul beli makanan sedap, tak kedekut segala rencah pulak tu.

    ReplyDelete
  6. Part tengok kuih muih tu kalau PC rasanya mahu nak beli semua. Geram je. Ya Allah.

    ReplyDelete
  7. saya tak suka pula cara manis... tapi kalau cara berlauk... memang hadap. tapi buatnya mmg taklah...

    ReplyDelete
  8. Meriah betul makanannya...aneka warna .Kalau saya ikut ni...rambang mata ni

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih