ROTI PURI LEMAK MANIS

 Assalamualaikum...


SARAPAN pagi ini, Roti Puri Lemak Manis dengan Kari Tulang kelmarin. Rajinlah sangat memuri pagi-pagi ni ya, macam tak percayaaaaa aje 😂


Kawan Pak Inche bagi ni. Client dia bagi  beberapa bungkus kot, dia bagi Pak Inche satu. Tu yang menggoreng pagi ni. Roti ni disertakan bersama kari ayam, tapi rajin pulak nak panaskan kari tulang tu.

Syukur Alhamdulillah.



Post a Comment

6 Comments

  1. Wah..belum pernah nampak puri dalam pack macam mi😍
    Tapi saya tengah craving nak makan pani puri🤭

    ReplyDelete
  2. Senang ni ready made tinggal goreng je. Kalau buat dari basic kena tunggu rajin. Alhamdulillah orang memberi kita merasa :)

    ReplyDelete
  3. Belum try si lemak manis ni. Ingatkan SK buat sendiri... kah!

    ReplyDelete
  4. senang ada pek macam ni, pagi-pagi dah boleh makan menu best hehe

    ReplyDelete
  5. hari tu buat sendiri roti puri. tapi semua tak naik menggelembung. anak anak dah kutuk kutuk... salah bread maker rasanya ni...pulang balik la mama oven uli mama tu. perangai mengutuk mamanya tu menurun dr ayahnya la tu

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih