ANUGERAH DARI POLITEKNIK

 Assalamualaikum...

TIDAK sampai sebulan lagi, Iman akan menamatkan pengajiannya di Politeknik Ungku Omar. Buat masa ini, Iman masih menjalani internship. Tamat intern nanti, dah tak perlu balik ke poli, begitulah yang diputuskan dalam taklimat oleh pegawai yang berkenaan. Jadi, dah tak payah nak pening-pening. Macam tulah belajar zaman covid 19. Hendak tak hendak, terpaksa terima. Semoga selepas ini perjalanan Iman baik-baik sahaja. 


Dua Anugerah Ketua Jabatan atau Anugerah Dekan yang dirangkul dua semester berturut-turut atas pencapaian CGPA 4.00. 


Selain itu, dianugerahkan juga Anugerah iPAD3.5 atas prestasi pembelajaran. 


Kenangan sebelum pandemik, menerima Anugerah Cemerlang Penglibatan bagi bagi kursus Teknologi Maklumat Digital Semester 1 yang terpilih hasil dari penglibatannya sebagai AJK Jabatan.  

Syabas, Inspektor Syahabs!



 

Post a Comment

22 Comments

  1. wahhh tahniah! Bukan senang nak dapat pencapaian macam ni. All hard works paid off :)

    ReplyDelete
  2. tahniah iman... Acik Yan dulu... 2nd class degree dgn nyawa nyawa ikan sepanjang tempoh belajar. tamat juga akhirnya...tp hadaplah susahnya cari kerja bila pointer tak power. Mudah mudahan perjalanan karier Iman dipermudahkan, dapat rezeki dan jodoh yang baik baik ya..

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah..hebat Iman! Tahniah cemerlang keputusannya.
    Dapat dekan dapat 4flat :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah Iman!
    Untuk dapatkan 4 flat perlukan usaha, korban masa dan tenaga. Moga Iman terus berjaya di masa hadapan. Hadiah terindah buat ibu dah ayah yang menyayangi dan menatangmu bagai minyak yang penuh.

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah...tahniah Iman....aunty tumpang happy....

    ReplyDelete
  6. MasyaAllah. Syukur dan tahniah Iman.

    ReplyDelete
  7. Berjuta Tahniah!

    Poli UO ni yg tertua kat Malaysia kan?

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah. tahniah buat iman

    ReplyDelete
  9. untung nya iman.. dapat bonda yang meraikan kejayaan anak nya .. ain teringat pulak arwah ibu dulu..setiap kejayaan ain ni..kemain dicanangnya pada kawan2.. semoga iman menyayangi bonda dan menjaganya sehingga akhir hayat.. kerana kasih nya ibu sangat bernilai dan berharga yang tiada ganti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebak baca komen Ain. Semoga Ain akan ditemukan jodoh yg menyanyangi Ain walaupun tidak terbanding kasihnya ibu. Hugs ❤️

      Delete
  10. Tahniah Iman atas segala kejayaan semasa pengajian. Tumpang proud la orang boleh 4flat dengan jayanya. all the best untuk alam pekerjaan pulak. Semoga suksess selalu. :)

    ReplyDelete
  11. WahhhhπŸ₯°πŸ₯°
    Tahniah anakanda Iman..
    Alhamdulillah atas pencapaian yang membanggakan ..
    Semoga terus diberkati...
    πŸ’πŸ’πŸ’

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih