Assalamualaikum...
CERITA minggu lepas, pelajar Kursus Pembuatan Pastri Tahap 3 yang menamakan kumpulan mereka, Pastry Sweety membuka tempahan Butter Cake dan Chiffon Cake. Sebagai penggemar kek, tentulah Sk antara yang menempah kedua-dua kek ini.
Assalamualaikum...
CERITA minggu lepas, pelajar Kursus Pembuatan Pastri Tahap 3 yang menamakan kumpulan mereka, Pastry Sweety membuka tempahan Butter Cake dan Chiffon Cake. Sebagai penggemar kek, tentulah Sk antara yang menempah kedua-dua kek ini.
6Comments
Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini.
Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri. Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih
Alamak...nape la tgok time- time minum petang ni...sedapnyaaaa....nakkkkk
ReplyDeletesaya pun suka kek kek biasa macam ni, kek marble, kek minyak, kek pandan, kek butter walaupun sebenarnya pakai planta
ReplyDeleteKak Amie pun kalau makan kek terutamanya kek chiffon mesti ada airr untuk bantu tolak... kalau tak memang tercekik!
ReplyDeleteLawo pinggannya
ReplyDeleteSuka jugak kek klasik butter ni. Kalau sedap, tak fikir rupa dia dah. Asalkan sedap keknya moist tak kering. Haruslah repeat order kalau sedap, kan.
ReplyDeleteTerbau-bau kek mentega tipu-tipu tu sampai sini...hihihi
ReplyDeleteEh,ingatkan loyang chiffon tu yang tin tu dapat sekali...rupanya loyang kertas daaaaa...hihihi