HARI INI BIRTHDAY CIKWA - Alam Sari Di Tanah Jauhar

HARI INI BIRTHDAY CIKWA

 Assalamualaikum...


BENDA tengah viral kan, tak habis-habis ek Sk dengan roti jalanya 😂
Bukan apa, lebih baik kita bagi sesuatu yang orang suka makan, jadi dia mesti akan makan banyak, yang penting jangan dibuang-buang. Kalau nak order kek, Cikwa sorang-sorang kat KL tu nak makan dengan siapa pulak, kan..


Iman orderkan coklat dari Shopee. Sekarang ni memang kalau nak beli apa-apa kat shopee suruh Iman sebab Sk tak install shopee dah dalam handphone.. kikiki. Coklat sampai dua hari awal dari tarikh birthday 😜


Kepada Cikwa, Selamat Hari Lahir, Semoga panjang umur, diberi kesihatan yang baik, berbahagia dan sejahtera selalu, Amiiinnnn.

🥰🥰🥰




17 comments:

  1. HB Cikwa cantik...secantik jala jelita pink itew...Semoga dirahmati Allah selalu

    ReplyDelete
  2. Memang lawa sungguhlah jala jelita. Happy birthday Cikwa. Happy-happy selalu.

    ReplyDelete
  3. Wah..memang jelita la jala jelita tu, x sangka SK berbakat erk..happy bithday Cik wA

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aaaa.. ni tengok gambar je ke, tk baca la tu.. hahahah

      Delete
  4. Cantikkk roti jalanyaaaa.
    Selamat hari lahir Cikwa! Semoga sihat selalu dah dilimpahkan rezeki yang berterusan!

    ReplyDelete
  5. Happy Birthday Cikwa! Moga bebaik je kehidupan kini dan mendatang... Amin..

    Kemain jelitaaa roti jala... siap loveeeeee gituuuuu

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum, wah cantik roti jalanya, betul beli yang suka makan lagi afdal, happy birthday Cikwa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kann .. kenyang makan roti jala. Makan kek tak berapa kenyang, hihi

      Delete
  7. Selamat hari lahir Cikwa.. Semoga sihat-sihat dan ceria-ceria selalu.. Eh, siapa Cikwa?

    ReplyDelete
  8. Happy birthday cikwa. Semoga dalam lindungan Allah swt

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih