CENDERAHATI TOP KOMENTAR SURIA AMANDA - Alam Sari Di Tanah Jauhar

CENDERAHATI TOP KOMENTAR SURIA AMANDA

Assalamualaikum...

IMAN kata, hari ni kat grup penduduk ada posting pasal orang datang rumah ke rumah check jentik-jentik. Eh, masa pkp ni, mana boleh buat macam tu. Jadi, ramai yang kata itu pentipu. Sk cakap, sebelum dia datang, baik kita tutup pintu. 

Gedebak-gedebuk, dah nak petang tu, Sk buka pintu, nampak parcel J&T tengah-tengah laman. Terus tanya Iman, dia beli barang apa? Iman kata, tak ada. Sk pun dah tak install shopee dah. Iman terus ambil kunci dan buka pintu. Dia masuk sambil sebut nama.. Parizan Mohd Zain. Laaaa.. terus teringat yang Sk antara pemenang Top Komentar Blog Suria Amanda dan beberapa hari lepas, beliau ada minta alamat Sk dan minta maaf sebab mungkin hadiah lambat sebab pkp.. tup tup.. dah landing punnnn.


Cenderahati cute dari Blogger Suria Amanda (SA), frame gambar dan masker wajah. Sampul masker tu pulak comel bebeno, ni mahunya simpan bungkusannya. Orang ada masalah hoarding disorder ni pantang dapat hadiah tau, semua nak disimpan, hihi. Okay, okay.. nanti kita pakailah masker tu supaya boleh cantik selalu macam SA.

Terima kasih, SA yang juga baru menyambut ulangtahunnya sebulan lepas. Sk doakan semoga persahabatan alam maya ini diberkati dan dirahmati Allah swt.

🥰🥰🥰🥰🥰



7 comments:

  1. Frame tu pun comel je kak.. hihi.. tahniah dpt gift comel dr seremban.. hehe

    ReplyDelete
  2. Wah comel frame tu!!!
    Dah selamat landing hadiah nya ye hehehe...
    Kita pun nak tgu la abam j&T depan gate esok wkakakaka

    ReplyDelete
  3. Ooo..tu namanya hoarding disoder ek...
    Apapun Tahniah SK...banyak menang tahun ni yer...rezeki tak salah alamat

    ReplyDelete
  4. Tahniahhhhh.... cute cute hadiahnyaaaaa wooo

    ReplyDelete
  5. SK, ini hadiah untuk GA birthday SA tau, bukan top komentar..hehehehe...takpe..mana tau lepas ni SK boleh dapat top komentar kat blog SA

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih