Assalamualaikum...
HARI ini, Sk masuk pejabat lagi. Sebahagian besar pelajar semester akhir yang menamatkan kuliah mereka baru-baru ini, Sk panggil hadir untuk mengambil sijil yang diperolehi pada tahap sebelumnya. Senang panggil sekali arung sebab bercinta jugak nak datang pejabat selalu ditambah tak mahu bersesak ramai dalam pejabat semasa pandemik ni.
Punyalah sibuk menguruskan sijil-sijil pelajar sampai nak bancuh air pun tak sempat. Rasa macam masa mencemburui. Hanya sempat minum air kosong dari mesin air. Selepas sesi perbincangan yang tak habis-habis, Sk terus ke pejabat poslaju menguruskan dokumen yang perlu dipos pula. Perut dah mula menjerit kelaparan. Teringat janji nak tapau Daging Salai Masak Lemak Cili Api di Anjung Selatan. Tapi, tengok jam, masa-masa macam ni tentu restoran itu sudah ramai yang beratur.
saya tgk smabal je dah nmpk menarik heheh
ReplyDeleteWah ada kacang goreng.
ReplyDeleteNampak mewah eksesorinya..Mesti sedap tu..
ReplyDeleteTapi saya kena berehat sebentar dari masak bubur..Dah 2 minggu hari2 masak bubur..🤣🤣🤣
Sedapnyaaa....tengah demam ni elok makan bubur macam ni kan...
ReplyDeleteSedapnya,lagi la ada kacang tu ha..krup krap ni.
ReplyDeletesedapnyaaa nasi bubur berlauk macam ni
ReplyDeleteBagus intuk orang demam ni.
ReplyDeleteKalau orang sihat, 2 pinggan baru cukup
Sedapnya. Kat Taman Sri Pulai yek. One day nnti nak singgah. Selalu bawak org makan p yang femes tu ja.
ReplyDeleteNice.. Nampak menyelerakan!!! Suport bisnes Melayu yang sedapp.. Kan... Hehee
ReplyDeleteSedapnya bubur dengan pelbagai accesories atas tu. Semoga dipermudahkan urusan kerja akak. Aaminnn...
ReplyDeleteBubur berlauk ni kalau masak kat rumah, memang licin laaa, menu laku keras ni.. nanti nak buatlah...
ReplyDeleteBubur nasi lawannya memang kena ada sambal kicap tu. Tambah kangkung celur, bilis goreng & telur masin memang padu beb
ReplyDeleteSedap ni..Walaupun sekadar bubur.
ReplyDelete