PULUT KUNING, JALA ROS DENGAN KARI DAGING - Alam Sari Di Tanah Jauhar

PULUT KUNING, JALA ROS DENGAN KARI DAGING

 Assalamualaikum...

INI bukan langkah kanan, tapi baru jer komen gambar pulut dan jala Cik Ani di facebook, tiberrr ada kereta berhenti depan rumah. Ingatkan siapa, setelah diamati, rupanya Angah singgah hantar Pulut Kuning, Jala Ros dan Kari Daging, kiriman dari Cik Ani.


Trend terkini, pulut kuning digandingkan dengan Jala Jelita atau Jala Ros. Cik Ani dapat tempahan dan Sk juga dapat sedikit habuannya sebab ada lebihan.


Iman awal- awal dah chop Jala Ros. Dia kurang sikit makan pulut ni. Sk dan Pak Inche la yang laju perabih.


Terima kasih Cik Ani dan Angah.. luv u, muahhhhh!!

😍😍😍




6 comments:

  1. Segak bunga ros 2 ketoi tu...Tempat kerja saya nak buat pertandingan makanan hari merdeka nanti..Macam nak buat ja bunga tu...Tengaj cari roti jala bunga raya.hihihi

    ReplyDelete
  2. Kretifnyaaaa roti jala jadikan bunga ros! cantikkk. Alhamdulillah rezeki SK dan keluarga dapat pulut kuning

    ReplyDelete
  3. Nampak jadi bunga ros roti jala tu ha...

    ReplyDelete
  4. Nak sebut jugalah, kot2 Cik Ani dengar haha...
    Kelmarin kot, konon nak menjala...cari acuan hilang pulak dah, adoi :D

    ReplyDelete
  5. Kreatifnya! Teringin juga nak menjala jelita tapi tak tahu entah di mana Encik Suami susun botol acuan menjala dalam stor!

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih