COCKTAIL BUAH NAGA DAN LAICI

Assalamualaikum... 


TERLIUR nampak Mak Cella tayang Cocktail Buah Naga, kebetulan dalam peti sejuk ada buah naga yang dah terbiar, kesiannnn. Kita pun tiru 🤭


Mak Cella letak juga buah epal tapi epal kat rumah ni dah wassalam Sk buat jus. Jadi, Sk cuma masukkan buah naga dan laici jer serta biji selasih.


Sk juga tak masukkan susu cair, sayang nak buka, kahhhh. Letak susu pekat jer bancuh dengan air suam, kemudian letak ais. 


Bolehlah minum-minum sambil BEREHAT DI RUMAH (BDR)

😜😜😜











Post a Comment

7 Comments

  1. alamakkk kita br perabihkan buah naga ni buat juice je...
    aisshhh x terpk nak buat cocktail... nmpk menyegarkan

    ReplyDelete
  2. perghhh kalo bulan puasa ni memang bahaya post gini..hahahha

    ReplyDelete
  3. Kita harini buat koktail jelly kakk.. cuaca panas gilerr.. nak sejuk-sejuk je, makan plak dalam magkuk bangla tu hahaha sejukkk jeee

    ReplyDelete
  4. Alaaaa....kenapa tgok time2 ni..mana nak cari kat area opis ni...

    ReplyDelete
  5. Wah,buah laici SK lagi seksi....montoq

    ReplyDelete
  6. Ada nampak di dapur Mama Cella ari tu. Kita takde stok buah naga, jadi tumpang jamu mata sajalah di sini.

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih