IBUKITA ITALIAN BOX - Alam Sari Di Tanah Jauhar

IBUKITA ITALIAN BOX

 Assalamualaikum...


BILA datang malas nak masak tu, mulalah dok scroll facebook Warong Santan And Sambal.. sebabnya chef ni ada jer idea baru dia. Kali ni ada Ibukita Italian Box pulak
😍😍😍

Setiap kotak mengandungi empat menu Itali iaitu pasta.


Mac & Cheese


Salted Egg Carbonara


Meatball Bolognese


Aglio E Olio Prawn

Terpaling sedap di tekak Sk, Aglio E Olio Prawn sebab pedas dan sedikit berkrim. Iman pulak suka Meatball Bolognese. Dia kan peminat sos tradisi 😍

Boleh order dari tengahari sampai malam. Nak order atau tengok menu-menu lain,  boleh pergi facebook



6 comments:

  1. Satu box boleh rasa macam-macam. Mantaplah.

    ReplyDelete
  2. Fav saya olio ni.. Nmpk sedap! Senang kan bole order je..

    ReplyDelete
  3. Sedap-sedao semuanya ni SK. Ngam betuldengan selera anak-anak bujang Kak Amie.

    ReplyDelete
  4. Wah ...suka...suka..saya pun suka olio

    ReplyDelete
  5. SA penggemar Aglio e olio....alahai terus rasa teringin

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih