DAPAT JUGAK MAKAN KFC - Alam Sari Di Tanah Jauhar

DAPAT JUGAK MAKAN KFC

Assalamualaikum...

SELAGI tak dapat memang berzikirlah dia.. kefci.. nak kefci.. nak kefci.. 


Balik kerja, Pak Inche terus ke KFC Damansara Aliff yang viral kononnya dah ditutup tu. Padahal tutup untuk kerja baik pulih aje, bukan tutup terus.  Masa buat pesanan, PI kata, tak nak kepak. Kali ni dapat bahagian dada dengan apa tu yang kat atas dada ayam tu, tight eh? 😜

Sekali beli 10 ketul. Sk tak tahu la.. memang ada eh set 10 ketul, patut yang beli hari tu pun 10 ketul jugak. Dah lama tak beli lagipun kalau Sk tukang beli, memang Sk akan ambil set untuk setiap orang.

Lepas makan, tak berbunyi dah lapar.. lapar.. pelawa makan Kek Coklat Lava pun tak nak.. sambil pegang perut... hahahaha.. hahahaha.


9 comments:

  1. tak cuba yg kulit ayam tu kE? :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kulit ayam sampai pukul 5 jer, PI sampai dah 6 lebih, Ret

      Delete
  2. Adakala memang teringin nak makan KFC...walau hari- hari dah makan ayam...

    ReplyDelete
  3. Nampaknya apa-apa pun yang dihajati kena banyak zikir ye...zikir...zikir bak kata Mama Cella.

    ReplyDelete
  4. uish...zikir menjadi yer..
    hihihi
    Nak zikir cheese cake lah...
    🍰🍰🍰🍰🍰

    ReplyDelete
  5. Biasa juga makan KFC masa PKP ni. Bebudak le yang suruh Order.

    ReplyDelete
  6. Baru lepas wak order kulit ayam goreng kat KFC
    Okay jugak.
    Tunggu diaorang goreng tongkeng pulak

    ReplyDelete
  7. Tak sia sia duk berzikir, dapat jugak makan kepci ye hahaha.
    Haah memang ada set 10 ketul ayammmm, memang berbaloi la bagi saya hehehe

    ReplyDelete
  8. terpaling bahagia dpt bahagian tight and dada. Sebabbb tu lerr palingg kenyangg 🀣🀣🀣🀣🀣

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih