MINUM PETANG - Alam Sari Di Tanah Jauhar

MINUM PETANG

Assalamualaikum...


MASA order kek lava untuk Makan Di Hari Jadi Indah, tu.. sengaja beli jugak untuk rumah sendiri. Kononnya boleh makan kalau lapar-lapar malamnya. Tapi, disebabkan dah kekenyangan makan berkat lain yang dibawa pulang, keknya tak jadi dimakan. Ops, sebelum keluar ke Senai semalam, sempat jugak bedal dua biji 🤭


Lepas BDR tadi, Pak Inche minta buatkan nescafe tarik. Aikk...padahal pagi tadi pun dah buat nescafe jugak masa sarapan roti canai. Tapi, kita layankan ajelah. Suka sangat Pak Inche bila ada lava cake ni, sebab hari tu, dia makan satu jer, kali ni dia makan dua. Nampak tak bukti sedap tu sebab jarang orang lelaki tua suka kek, kan.


Nescafe tarik untuk Pak Inche dan Iman. Iman kurang suka buah, dia makan kek dengan milo nugget dan coklat jer. Apo?Mana bukti nescafe tarik???


Haaa.. taklah tarik macam kat mamak tu.. janji ada buihhhhh!


Sk minum air detox jer 😆😆😆 (tipu).

Padahal kau yang tukang perabih air dalam teko tu kan kan kan

🤦🤦🤦










8 comments:

  1. Dahtu, sapa minum Detox tu sebenaqnyaaa... Hahahaha... Nampak sedap air detox...

    ReplyDelete
  2. Ahahaha penipuan tu biasa juga berlaku kat rumah ni haha

    ReplyDelete
  3. Menariknya air detox tu.Adakah air tu sebagai penghisa meja makan semata🤭🤣

    ReplyDelete
  4. tergoda plak ngn kek lava.. tekak plak duk craving hak sweet2 je ni.. haha

    ReplyDelete
  5. Sedapnya menu petang akak. Kek tu mengancam betul

    ReplyDelete
  6. Hahahaa...tipu minum detox ya! Tu detox kayangan...kemain lawo lagi dengan munge-munge.

    ReplyDelete
  7. terliurnya tengok cake lava tu try la SK buat video pula. yeke habis air detox tu

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih