SET WESTERN DARI LEEZO - Alam Sari Di Tanah Jauhar

SET WESTERN DARI LEEZO

Assalamualaikum...


ASYIK lalu-lalang jer iklan tentang Restoran Leezo Mutiara Rini ni depan mata, tak menahan betul menengoknya, kita pun order set western Leezo (Set A) malam ahad lepas. Malam tu, Pak Inche bertugas di stadium, dia kata, balik tu nak makan, sebab malas masak, kita sanggup belanja, kahhh.


Dalam set A ni, ada burger hitam ala ala Korea 😍


Aglio Olio Spaghetti


Nasi Goreng ala Chinese


Chicken Chop, Fries dan Nugget.
Kongsi berdua dengan Iman pun dah kenyang ya amat. Nasi goreng dan nugget tu kami tak makan sebab dah tak larat nak makan. Kalau tahu banyak macam ni, tak perlu nak pesan nasi goreng seafood untuk Pak Inche. Tapi, bagus jugaklah, nasi goreng dan nugget tu Sk panaskan pagi isnin buat bekalan kerja πŸ˜…

Tak baik membazirrrrr...

Murah jer set ni, tak sampai RM40 tapi delivery RM10 😭




6 comments:

  1. Sedap3 saya pun ada beli aritu..

    ReplyDelete
  2. Sekali sekala, makan western ni sedap juga kan..haha

    ReplyDelete
  3. Layan western pulak ye.... nyum nyuummm!

    ReplyDelete
  4. Tengok entry ni teringat plak yang niat asal nak beli spaghetti...allahu...boleh lupa...aduhaiiiii

    ReplyDelete
  5. Adik sy pun suka tapau kat Leezo ni. huhu..

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih