KEPUTUSAN PEMENANG PENCARIAN PENGUNJUNG 20 JUTA - Alam Sari Di Tanah Jauhar

KEPUTUSAN PEMENANG PENCARIAN PENGUNJUNG 20 JUTA

Assalamualaikum...

PENCARIAN pengunjung ke 20,000,000 hingga 20,000,100 telah ditemui. Sejak sebulan lebih yang lepas, Sk telah umumkan pertandingan yang terbuka kepada semua sama ada blogger atau pun bukan blogger dan empat pemenang paling hampir dengan angka 20 juta akan dipilih. Pagi semalam, Sk telah dihubungi oleh tiga pengunjung yang berjaya menangkap angka...


Pengunjung pertama menghubungi Sk berjaya menangkap angka 20,000,001, merupakan silent reader.. wowww.. speechless! Terlepas satu angka katanya. Tahniah, terima kasih kerana sudi berkunjung ke blog Sk walau sekadar silent reader namun anda telah membuktikan sokongan yang tidak berbelah bahagi kepada Alam Sari Di Tanah Jauhar ini.
Masa tercatat adalah jam 8.41 pagi.


Juga berjaya menangkap angka 20,000,001.. pada masa yang sama jam 8.41 pagi. Tahniah kepada Blogger NA.. terima kasih atas sokongan pada blog Sk ni ya.


Menjala dari lepas subuh katanya.. tahniah kepada Blogger Namaku Cella yang berjaya menangkap angka 20,000,007. Terima kasih ya kerana terus memberi sokongan kepada blog Sk ni. 

Dan sehingga post ini diblog, Sk tidak menerima sebarang tangkap layar yang lain bermakna cuma tiga pemenang sahaja yang berjaya menangkap angka kurang dari 20,000,100 yang menjadi antara syarat untuk menang.

Alhamdulillah, semua pemenang telah menerima hadiah wang tunai RM50, masing-masing. InsyaAllah, jika ada rezeki, kita anjurkan pertandingan yang lain pula ya.

Terima kasih semua.

😍😍😍







11 comments:

  1. Woooo, tahniah! Laju betul yek no dia ni..

    ReplyDelete
  2. Alamakkkk terlepas sudah.. sangat lupaaa.. bukan rezeki namanyaaa kannn..
    Semalam takde nengok BW, tu yang tak nampak adoiii

    ReplyDelete
  3. tahniah semua yang berjaya menangkap!

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah, tahniah akak dah cecah 20j!

    ReplyDelete
  5. Tahniah buat semua yang berjaya tangkap nombor. Serok dan meriah main tangkap-tangkap nombor ni.

    ReplyDelete
  6. Hehehe...Terima kasih daun keladi SK..
    Pasni buat lah peraduan lagi..🀭

    ReplyDelete
  7. Yay! Tahniahhhhh 20 Juta Pageviewssss!
    Tahniah to penangkap nomborrr.. hehhe

    ReplyDelete
  8. hebat hebat semua. Tahniah yang berjaya menangkap nombor.
    Tahniah juga untuk blog akak dah mencapai 20 juta PV.

    ReplyDelete
  9. Tahniah kepada pemenang.. Syabas.

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih