LEMPENG CICAH ASAM PEDAS IKAN PARI PULAK

Seri Kandi Tanah Jauhar
4

Assalamualaikum...


TAK pernah jemu dengan lempeng.. haaa.. maaflah, tayangan berulang, kali ini hanya lempeng kosong dicicah dengan kuah asam pedas ikan pari. 


Lempengnya Sk buat cair dan tebar besar-besar supaya cepat siap. Sk tebalkan sikit dan masak hingga agak garing. Tekstur lembut dan rangup macam tosei pun ado rupanya 😅. Makan dua keping dah kenyang tapi demi kepuasan kenalah makan tiga keping 😜


Misi hari ni nak melipat kain baju. Jomlah kita!!




Post a Comment

4Comments

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini.

Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri. Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com

Terima kasih

  1. Menarik sungguh breakfast lempeng cicah ni. Confirm bertambah-tambah uiii :P

    ReplyDelete
  2. Ya allah...lagi sekali....asam pedas plakkkk....

    ReplyDelete
  3. Pandai melempeng...Helok lebaravam tosei la

    ReplyDelete
  4. Kita pun baru melempeng juga. Tapi bukan lipat baju, kita gulung karpet pulak ....ahaks!

    ReplyDelete
Post a Comment

#buttons=(Ok, Go it!) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Ok, Go it!