SARAPAN ROTI CANAI KUAH KAMBING DI WARUNG MALEK PRATA

 Assalamualaikum...

HARI tu, Pak Inche kan tapao Roti Canai Kari Kambing Bukan 40 Hari.

Ehhh.. kali ni dia ajak pulak pi makan kat situ  

Pandangan dari tempat letak kereta.


Pemandangan dari meja makan 😜
Baru tahu, nama warung ni, Malek Prata.


Rasa bersalah hari tu tapao kuah aje, hari ni kita ambil dengan isinya.
Sepiring tu RM8
😂


Pada Sk, kuah tu bukan pada rasa kari tapi sangatlah sedap di tekak Sk ni.


Seronok lak makan, minum dan lepak di sini.
😜😝

Lokasi : Bersebelahan Shell Gelang Patah
sebelah sekolah, depan stesyen bas


Post a Comment

5 Comments

  1. Kambinggggggg....
    Kuah dia minyak berlinang helllok...dapat gaul dengan nasi pun sedap tu...mmmbekkk

    ReplyDelete
  2. Memang kari piaw betul tu. Pekat kuahnya. Sedap tu Roti canai cicah kari.

    ReplyDelete
  3. Alamak... mengancam selera betul kuah si kambing tu.

    ReplyDelete
  4. Saya rinduuuu lah mencoba sarapan khas Malaysia ini :D. Roti canai, pakai kari. Dulu sat masih kuliah di Penang, selalunya tiap pagi cari sarapan seperti nih dekat college :D. Rasa tak pernah bosan Ama kari dan roti canai :D.

    ReplyDelete
  5. Aduhai..sedapanyaaa....Fav SA jugak tu...tapi x leh makan selalu...haha..kalau ada kari kambing macam ni...mesti roti 2 keping...baru ngam

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih