Assalamualaikum...
JUMAAT lepas, Cik Ani masakkan Pulut Kuning dan Rendang Daging tanda kesyukuran, ibu, Angah dan Cik Ani sekeluarga bebas dari virus covid.
Kebetulan Angah ada ambil tempahan telur pindang. Oh ya, sekarang ni, segala proses pembuatan telur pindang telah diambil alih oleh Izzat, anak sulung Angah.
Sambal Udang.. rasanya ni Angah yang masak.
Sk baru ambil pulutnya semalam pagi sebab Sk tiada di Johor kan.
Pagi tadi, keluarkan dari peti sejuk. Kukus semula pulut, panaskan rendang daging dan sambal udang.
Syukur.. Alhamdulillah
❤️
subhanallah, menariknya menu semua!
ReplyDeleteAlhamdulillah kembali sihat bwbas Covid.
ReplyDeleteSuka pulut kuning makan dengan sambal.
Alhamdulillah, ibu, Angah dan Cik Ani sekeluarga bebas dari virus covid.
ReplyDeleteCantik pulut kuningnya, dengan rendang sekali...sedap sangat!