MAKAN DI SUP LEMBU TANGKAK

 Assalamualaikum...

SATU lagi destinasi jjcm dalam wishlist ke Melaka, tentunya Restoran Sup Lembu Tangkak. Namanya sahaja Tangkak tapi tempatnya di Melaka dan tiada cawangan di mana-mana dan semestinya halal.


Pilihan Sk setiap kali ke sini semestinya Kuey Teow Campur. 


Inilah tulang belakang di sebalik cerita makan-makan Alam Sari di Tanah Jauhar 😜


Ini kali pertama Cikwa ikut kami makan di Sup Lembu Tangkak.


Kegembiraan seorang budak perempuan mendapat makanan kesukaannya.

😂






Post a Comment

3 Comments

  1. Nak ikut bergumbira macam Imanlah.

    ReplyDelete
  2. daerah paling jarang singgah. lepas ni nak kene teroka tangkak pulak lah

    ReplyDelete
  3. Lama dah tak lalu Tangkak...Sejak Adah dah habis study kat Segamat...Sukanya dak Iman sampai pejam2 mata...sama macam emoji

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih