SARAPAN PAGI SABTU - Alam Sari Di Tanah Jauhar

SARAPAN PAGI SABTU

Assalamualaikum...


PAKSA diri buat cekodok pisang tanduk pagi ni. Pisangnya Angah bagi dah dua minggu rasanya tapi manjang tak sempat nak goreng sampai kulitnya pun dah tak rupa kulit. Sengaja letak tepung sikit aje, gula sesudu, garam secubit. 

Karipap frozen beli dengan kawan Cik Ani. Hari tu.. (lama dah), datang rumah dia, digorengkan karipap, sedap sangat pulak. Jadinya, terus order beberapa bungkus, baru dapat kelmarin. 

Pak Inche pulak, suruh order delivery tosei dan roti canai. Iman malam tadi dah pesan, pagi ni nak sarapan roti telur. Jadi, memang Sk order ngam-ngam je, no maggi goreng kali ni. 

Burppp.. Alhamdulillah 😍

 

5 comments:

  1. Sedap-sedao semuanya.Takpa takdak megi pun,cekodok dan tosei,roti telur semua sedap dah...

    ReplyDelete
  2. Meriahnya sarapan pagi 3 citarasa!

    ReplyDelete
  3. wahhh mcm2 menu adee.. syoknya.. byk pilihan.. hihikk

    ReplyDelete

Blog ini merupakan blog peribadi. Segala tulisan di dalamnya merupakan pengalaman sendiri atau pandangan peribadi Sk terhadap sesuatu produk, makanan atau perkhidmatan. Sk juga tidak bertanggungjawab sekiranya anda tidak mendapat kualiti produk, makanan atau perkhidmatan sebagaimana apa yang dinyatakan di dalam blog ini. Segala komen yang dituliskan di sini adalah di bawah tanggungjawab pengomen sendiri.
Untuk sebarang pertanyaan, anda boleh menghantar email kepada serikanditanahjauhar@gmail.com
Terima kasih